fredag 27. februar 2009

Grønt er skønt...

Denne hyllen henger i mitt matrom. Jeg kjøpte den på et loppis for noen år tilbake. Da jeg kjøpte den, var tanken å pusse bort den grønne fargen og male hvit. Da jeg ikke hadde tid til å begynne med prosjektet med engang, ble hyllen liggende ute over vinteren. Jeg var faktisk i ferd med å kaste den, men så fikk jeg heldigvis øynene opp igjen. Synes hyllen er fin som den er, og fargen liker jeg godt. I tillegg synes jeg konsolene har utrolig vakker form. Pyntehånkleet (eller hva det nå heter), kjøpte jeg i min favorittbruktbutikk i Sverige. Synes hyllen gjorde seg veldig med den.
Lysestaken fikk jeg av svigermor til jul for 2 år siden, liker den godt!



Ønsker alle en god helg!

klem fra meg

søndag 22. februar 2009

Elskede vinter

Jeg behøver egentlig ikke skrive så mye, jeg synes bildene taler for seg selv hvordan min helg har vært, helt fantastisk! Familien har vært ute hele helgen. Lørdagen var vi ute i nærområdet og grillet bål og akte i akebakken. På søndag var det nydelig vær og temperatur og vi tilbrakte hele dagen på ski. Jeg elsker det (jeg vet at jeg sikkert har skrevet det mange ganger før altså). Den boblende lykkefølelsen jeg kjenner inni kroppen når jeg går der oppe på fjellet, og bare nyter stunden. Ikke minst er det så vakkert, landskapet er helt hvitt. Tjukke snøhvite trær og MASSE snø så langt øyet rekker. En opplevelse jeg virkelig skulle ønske alle kunne få oppleve.
Her legger jeg ut litt bilder fra gårsdagen. (Det blir en del friluftsbilder i bloggen nå, men det er fordi vi tilbringer mye tid ute).








Er det ikke fristende å stå ned denne bakken, nydelig!

Ha en strålende vakker dag!

Klem fra meg

fredag 13. februar 2009

Glimt fra stuen...

Ute er det bare helt fantastisk. Strålende solskinn, blåhimmel, -5 grader og masse snø. Vinteren viser seg virkelig fra sin beste side. Kroppen kribler etter å gå på ski, så denne helgen er vi å finne ute med ski på beina alle mann (unntatt vår baby selvfølgelig, hun er godt innpakket i pulken). Kan nesten ikke vente!

Viser noen bilder fra stuen vår som er full av loppefunn. Jeg ser selvfølgelig etter at jeg har lagt ut bildene at putene ligger i skrukker og at teppet i sofaen kunne vært dratt lenger opp, men ja, ja, sånn er det hos oss. Om dere skulle lure på hvorfor jeg ikke har malt veggene hvite, så er det fordi vi leier huset vi bor i. Stuen hadde blitt kjempe fin med hvite vegger og slipte gulv, men det får bli i vårt eget hus, som vi stadig leter etter!





Ønsker dere en strålende helg!

Klem fra meg

tirsdag 10. februar 2009

Det spirer og gror

Herlig å se at det har begynt å spire å gro i pottene mine. Jeg har vært litt tidlig ute med sådd av tomater og paprika, rett og slett fordi jeg har litt dårlig erfaring med tomatplanter. De rekker liksom ikke å bli store nok til jeg skal plante dem ut, så i år prøver jeg tidlig sådd. Og skulle det ikke gå, ja da får jeg kjøpe planter på Steinerskolens vårmarked. Det finnes alltid en løsning:) Paprika har jeg ikke prøvd før, så det blir ekstra spennende å se om det blir noe av det.

Jeg har også tatt vare på blomsterfrø fra i fjor, fra mine lobeliaer og spanske margeritter. Må finne frem frø og jord og se om det blir noe av det. Utrolig spennende. Ellers er pelargonene mine kommet godt i gang nå. Det er virkelig morsomt å være i gang med vårsesongen innendørs:)

De fine vekstglassene mine (eller hva det nå kalles) med fugl på toppen, har jeg kjøpt i den fine nettbutikken Lobelia. Jeg er kjempe fornøyd med de. Jeg kjøpte 2 sett av 3 stykker (det var jo salg), og de er både dekorative og nyttige, kan det bli bedre! Veksthuset dere skimter litt av , kjøpte jeg på plantasjen i fjor. Ønsker meg et til!





Jeg har fått min første award fra Miss Marples cottage. Jeg er selvfølgelig kjempe glad for den, men da jeg er helt ny på akkurat det med awarder, får jeg legge ut det i mitt neste innlegg. Tusen takk miss Marple:)

Ha en fortsatt strålende dag!

Klem fra meg

søndag 1. februar 2009

Oppbevaring

Med fire barn i huset, er det alltid masse å holde orden på av klær og utstyr. Det har lett for å flyte rundt på gulvet. Men nå har jeg fått denne fine hyllen med kurver av mamma, og jammen har det vært lettere å holde orden her hjemme. Ungene har fått hver sin skuff til å ha uteklærne sine i

I helgen har vi hatt nydelig vintervær. Det ligger et tjukt lag med rim på alle trærne, men det er dessverre for kaldt til å ta med ungene ut på ski. Temperaturen har ligget på minus 15 grader. For at ikke ungene skulle rive ned huset av rastløshet (aktive barn), har vi tilbragt noen timer i svømmehallen. Jeg har vært ute å tatt meg en skitur etter det, måtte bare ut å nyte det vakre, men kalde vinterværet.







Skoleplansjen har jeg kjøpt på et skoleloppis. Jeg har 10 stykker. Synes de er flotte!

Klem fra meg