lørdag 18. april 2009

Loppis

I dag skulle virkelig være den store "ute i hagen" dagen, men slik ble det ikke. Det nydelige vårværet fra i går var forsvunnet, og det har istedet vært ganske rått og kaldt i dag. Først i dag, reiste jeg på et lite loppemarked. Jeg hadde ingen forventninger når jeg dro, og holdt på å snu da jeg så det, for det så ikke så bra ut. Jammen bra jeg likevel tok en titt, for det er lenge siden jeg har funnet så mye fint på et loppemarked. Min erfaring er at når jeg har minst forventninger gjør jeg flest funn. Sakene under ble mine for 25 kroner, i tillegg kjøpte jeg et bord m/skuff, en pianokrakk med plass for to, samt to herlige hvite pinnestoler for tilsammen 275 kroner, ikke verrst! Og, det beste av alt? Hun skal ha åpent loppemarked på onsdag også, og da skulle hun ha med seg en slags toalettkommode som hørtes veldig interessant ut. Den har jeg førsteretten på om jeg liker den, hurra! (nå skal det nevnes at jeg fortsatt egentlig ikke har plass til alle disse møblene som jeg stadig vekk faller for, så en kan si det slik at det begynner å bli fullt her, og i min lille loppebod...). Hun hadde virkelige mye fint, har visst vært mye på auksjoner og samlet på seg litt for mye. Det skal virkelig bli spennende å se om hun har med seg flere godbiter på onsdag.
All denne handlingen gjorde at det ble litt kaotisk når jeg kom hjem. Bordet jeg kjøpte måtte få sin plass (pianokrakken må stå på mitt lille lager til vi finner vårt eget hus, og pinnestolene får plass på kjøkkenet). Det ble full ommøblering i stuen, men når jeg vel hadde flyttet og skrudd på alt, fant jeg en bedre løsning, og flyttet alt tilbake (på det tidspunktet kan man vel si at min ellers så veldig tålmodige mann, ikke var fullt så tålmodig lenger, men jeg gjorde jo jobben selv!) Jeg har ikke rukket å få tatt bilder på møblene ennå, så det må jeg vise i et senere innlegg.


Jeg er veldig svak for emaljerte ting, og jeg har vært på leting etter en slik emaljert såpe "kopp" lenge. Og jeg hadde vel aldri i livet regnet med å finne det i Norge, da de er litt mer vanlige å finne i Sverige (er iallfall mitt inntrykk). Det dere ser i bakgrunnen, er et av mine små prosjekter, som jeg får vise nærmere i et senere innlegg:)

Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

Klem fra meg

fredag 17. april 2009

Våren har kommet

Nå har omsider våren kommet hit også. Jeg trodde nesten aldri at snøen i hagen skulle bli borte, for det var slike mengder. Men etter 4 deilige dager på påskeferie i Sverige, med blå himmel og strålende sol, så hadde jammen så og si all snø i hagen blitt borte. Helt utrolig at det kunne gå så fort! Jeg synes det er like fasinerende hvert år, at våren plutselig bare er der og eksploderer frem. Her kommer alle vårtegn veldig fort, og man ser endringer hver dag, jeg elsker det. I dag har det vært nydelig vær, og vi har tilbragt hele dagen ute i hagen. Mamma har vært innom idag, og jeg fikk disse nydelige rosene av henne. Tusen takk, mamma, det ble virkelig et friskt innslag i stuen. I går var jeg og ei venninne på rundtur og besøkte 2 koselige lantlivs butikker, jeg tok litt bilder som jeg tenkte jeg skulle legge ut etterhvert. Jeg må si at jeg føler at det ikke kommer til å bli mye tid til bloggen fremover, nå vil man bare være ute og ordne, men det popper vel opp noen innlegg innimellom:) Jeg har så mye prosjekter i hodet om dagen, og 2 prosjekter er allerede fikset, jeg skal prøve å få lagt ut bilde på det etterhvert også. Våren gjør meg virkelig kreativ og full av energi!


Ønsker dere alle en strålende helg:)

Klem fra meg

søndag 5. april 2009

Bursdag

I helgen har vi hatt bursdagsfeiring hele helgen. Vår eldste datter fyllte 6 år i dag:) I går lånte vi en gymsal på en skole i nærheten, og innviterte alle 5- og 6- åringer i barnehagen. Det ble en aktiv feiring. I dag har familien vært samlet til en roligere bursdagsfeiring med god mat og kaker. Det kjenns som det er lenge til man orker å proppe ned en matbit til!





Litt flere bilder fra matrommet våres. Alt er loppefunn, noe som er en gjenganger i vårt hjem.
Høyest på ønskelisten nå, er en stor tallerkenhylle.


Helt til sist, et fargerikt bilde av bursdagskaken som bursdagsbarnet fikk pynte selv. Selve kaken er en familiehemmelighet, og den er knallgod!! Alltid når denne kaken blir servert i et selskap, er det det første fatet som blir skrapet! Og i dag tok det vel ikke mer enn fem minutter før vi var 7 stykker med rimelig mette mager:)


Ha en fin start på uken:)

Klem fra meg